Lidé jsou dnes hrozně netolerantní. Dáš jednomu, jen tak maličko, skoro náznakově, po hlavě, a on by se proto chtěl, malichera, hned vážně prát...

Tolik různých bločků za tolik let! Kolik jich vlastně bylo? Suchým hadrem to kdysi na sklonku minulého tisíciletí začalo, pokračovalo se přes Bublající bahno, Zapíchnutý vidle ... a skončilo to u Letu mouchy. Let mouchy I má už bohužel přeplněnou databázi a tak svým tlacháním plním Let mouchy II.

úterý 12. února 2013

Únor bílý...

Možná jsem zvrhlá, ale když je únor a venku padají - podle Jejky - velké, tlusté, přežrané vločky, tak se mi to líbí. Překonám svou lenost a odmítnu spánek, i když po probdělých čtyřiceti hodinách a sotva pěti spánku by se malý šlofík jetšě hodil, hodím na sebe něco vrstev oděvů a opustím teplo domova a vyrazím s Jejkou na oběd. Předpokládám, že sněhová nadílka za pár hodin zmizí, tak ať si toho ještě chvilku užiju. (Doufám, že sebou někde nefláknu, to bych pak asi ódy na sníh nepsala a spíš bych zde řvala něco o bílejch srač zlý, zlomyslný nepěkná věc...)
Také spojím příjemné s užitečným, protože si musím někde ulovit něco poživatin na zítra do divadla, když stále sabotuji své návštěvy v divadelním klubu. Prostě za jeden párek s bramborovou kaší plnou hrudek já osmdesát káčé dávat nebudu.

4 komentáře:

  1. Velké, tlusté, přežrané, studené, mokré - zlý, zlomyslný nepěkná věc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na to zatím koukám zpoza okna... uvidíme, jak se mi to bude líbit, až vylezu... Sakra, dělám si tady z toho chat... tak ve dvanáct tamo?

      Vymazat
    2. Budu se snažit tam být včas. Jdu si vrstvit hadry na své fyzično a vyrážím.

      Vymazat